Canon Pixma MG5150 printer

Bestel snel op www.go4inkt.nl

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte

Canon Pixma MG5150 multifunctional printercanon pixma mg5150 printer

De PIXMA MG5150 is een geavanceerde, veelzijdige All-in-One met 5 inkttanks, automatisch dubbelzijdig printen en dubbele papierinvoer. Vind sneller de gewenste functie met Quick Operation en het 6,0cm TFT-display.

Inkt kopen voor de Canon Pixma MG5150

Kenmerken Canon Pixma MG5150 printer:

 • 5 inkttanks, 9600 dpi
 • ISO ESAT 9,7/6,1 ipm zwart/wit / kleur
 • Full HD Movie Print
 • 10 x 15 cm-foto in 39 seconden
 • Automatisch dubbelzijdig printen en dubbele papierinvoer
 • Easy-WebPrint EX
 • Intuïtieve interface, 6,0cm-display
 • CREATIVE PARK PREMIUM
 • Auto Photo Fix II, Auto Document Fix
 • ChromaLife100+

De prijzen van de inktpatronen voor de Canon Pixma MG5150 printer

Originele canon inkt: +/- 10-11 euro

Huismerk inkt go4inkt: +/- 4-5 euro

De volgende inktpatronen passen in de Canon Pixma MG5150 printer:
Zwart:           Canon PGI-525bk (zwart)
Cyaan:          Canon CLI-526c cyaan
Magenta:       Canon CLI-526m magenta
Yellow:         Canon CLI-526y yellow

Uitstekende printkwaliteit voor thuis
De PIXMA MG5150 combineert snelheid met hoogwaardige prints van fotolabkwaliteit voor het hele gezin. Dankzij inktdruppels van 1 pl en een printresolutie van maximaal 9600 x 2400 dpi maak je prints zonder korrels en met vloeiendere kleurovergangen. Indrukwekkende printsnelheden voor documenten: 9,7 ipm in zwart/wit en 6,1 ipm in kleur. Schitterende randloze foto's van 10 x 15 cm worden geprint in circa 39 seconden.*

Full HD Movie Print met de MG5150
Met Canon Full HD Movie Print leg (film)herinneringen vast op mooie foto's die je gemaakt hebt met je digitale Canon-camera . Je speelt de film af met de Full HD Movie Print-software en zet het beeld stil om het frame of de frames te nemen die je wilt printen. Met geavanceerde Canon-technologieën kun je de afbeelding verbeteren en zo krijg je fotokwaliteit die je van een film nooit voor mogelijk had gehouden.

Snel en gebruiksvriendelijk
Dankzij de Quick Start-technologie is de printer binnen enkele seconden na inschakeling klaar voor gebruik. Met Canon Quick Operation zijn de vele functies snel te openen via het TFT-kleurenscherm van 6,0 cm. Dankzij de standaard PictBridge- en geheugenkaartsleuven is deze printer ideaal om direct te printen vanaf camera's, geheugenkaarten en USB-flashgeheugen.

Maximale inkt-efficiëntie
Doordat er 5 gescheiden inkttanks worden gebruikt, hoeft alleen de inkttank die leeg is te worden vervangen. Hierdoor heb je minder inktafval en gebruik je de inkt zo efficiënt mogelijk.

Inkt kopen voor de Canon Pixma MG5150

Flexibele mediaverwerking
De uiterst veelzijdige PIXMA MG5150 is voorzien van een zelfopenende lade en dubbele papierinvoer, zodat je gelijktijdig verschillende papiersoorten kunt plaatsen. Met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen kun je documenten eenvoudig op beide zijden van het papier printen.

Intelligente software
Met Easy-WebPrint EX kun je eenvoudig informatie van meerdere webpagina's halen en samenvoegen. Met Auto Photo Fix II kun je foto's optimaliseren met onder andere rode-ogen-correctie. Met Easy-PhotoPrint EX kun je eenvoudig lay-outs gebruiken om foto's en kalenders te printen. Dit programma heeft ook een Flickr® -zoekfunctie om geschikte foto's te zoeken die publiekelijk beschikbaar zijn.

CREATIVE PARK PREMIUM is een online service waarmee je foto's en afbeeldingen van internationaal bekende fotografen en artiesten kunt downloaden en zo professioneel uitziende prints, wenskaarten en dergelijke kunt maken. Toegang is alleen beschikbaar wanneer er originele Canon-inkt geplaatst is**.

Prachtige, duurzame foto's
ChromaLife100+ levert prachtige, duurzame foto's. Bij gebruik van de PIXMA MG5150 met originele Canon-inkt en Canon-fotopapier blijven herinneringen een leven lang mooi blijven.***

Inkt kopen voor de Canon Pixma MG5150